Sekian lama tunggu edisi mampu milik (baca ada uang), sebab tak mampu harga hard cover kan, akhirnya hari ini mendapat. Mari baca, tengok boleh lawan The Kite Runner tak. #AndTheMountainsEchoed #KhaledHosseini. #tqnajib , hehehe

Sekian lama tunggu edisi mampu milik (baca ada uang), sebab tak mampu harga hard cover kan, akhirnya hari ini mendapat. Mari baca, tengok boleh lawan The Kite Runner tak. #AndTheMountainsEchoed #KhaledHosseini. #tqnajib , hehehe

By @hasnisyakila “See. Imani just like you kak @hasniayu . Hihi. 
Nak tunggu Imani tidur, dengarlah apa yg dia cerita pasal cikgu dan kawan- kawan dua kat Tadika. 
#Imani” via @PhotoRepost_app (at home)

By @hasnisyakila “See. Imani just like you kak @hasniayu . Hihi.
Nak tunggu Imani tidur, dengarlah apa yg dia cerita pasal cikgu dan kawan- kawan dua kat Tadika.
#Imani” via @PhotoRepost_app (at home)

Taktaulah berapa ketinggian (takdelah tinggi beribu kaki macam kapal terbang), tak menyesal cuba dan tak menyesal buka mata tengok bawah. Thank you for sharing Ren   (at Teluk Benoa)

Taktaulah berapa ketinggian (takdelah tinggi beribu kaki macam kapal terbang), tak menyesal cuba dan tak menyesal buka mata tengok bawah. Thank you for sharing Ren (at Teluk Benoa)

Dah cukup untuk hari ini.

Dah cukup untuk hari ini.

I pakai bawal je you, tu pon tak bergosok. Kah. Nanti tahap yakin diri dah tinggi kita beli tudung tingkat 4 kaler.

I pakai bawal je you, tu pon tak bergosok. Kah. Nanti tahap yakin diri dah tinggi kita beli tudung tingkat 4 kaler.

My friend Rani

My friend Rani

Tepi2 jalan Ubud, banyak ukiran macam ni. Heh

Tepi2 jalan Ubud, banyak ukiran macam ni. Heh

Masa makan kita tak boleh malu, nanti lapar.

Masa makan kita tak boleh malu, nanti lapar.

Mother SIL Sister

Mother SIL Sister